Eilisestä kirjotuksesta tuli suht lyhyt koska en jaksanut puhelimella raapustaa pitkää sepustusta. Aamulla oli vatsa sekaisin, koko päivän paleltanut ja väsyttänyt. Toisaalta nää oireet ei ole jatkuneet koko päivää ja syinä voi olla esim. Kylmä päivä ja huonosti nukuttua yö.

Tänä iltana oo taas kyllä haudannut vauvahaaveet kun tuskin sitä tälläkään kerralla tulee. Alan jo valmistautumaan seuraavaan kiertoon harkitsemalla macajauheen ostoa ja greippimehua etsin jo kaupasta. Mies ei vauvajuttua stressaa koska häntä ei haittaisi vaikka vauvaa ei heti kuuluisi ja mulla alkaa tää epävarmuus ja kuukaudesta toiseen jännittäminen ja pettyminen ottamaan koville. En kuitenkaan halua lopettas yrittämistä koska sisimmissäni uskon että yhteinen lapsi meille vielä suodaan kuhan jatketaan yrittämistä. 

Se kierto tosiaan mistä aloin esikoistani odottamaan oli normaali 28 päivän kierto ja peittoja heiluteltiin kp 14 ja 16. Ja muistan tehneeni ovistesti  kp 15 jolloin se näytti melkein positiivista mutta ei kuitenkaan antanut toivoa suuntaan eikä toiseen. Tässä kierrossa eka kerran käytössä olleet testit tekivät jotenkin samalla lailla. Olen vaan peloissani kun viimeiset 2kiertoa vaihteli parilla päivällä että onko ovis ollut jo vai ollut tulossa silloin kp 15 ja kp 16 kun oltiin sillain.

Kaikkien ultrien mukaan esikoiseni olisi saanut alun kp15 eli silloin se aiempi kp14 heilutus olis tuottanut tuloss. Mies matkustelee niin palkon työkseen että kp 14 oli meille tässä kuussa mahoton. Ollaan myös matkustelun takia talletettu esim. Kp9-11 jolloin niistäkään kerroista ei mitään tullut. Liputan siis enemmin myöhemmän kuin kp 14 puolesta. Tosin tuntuisi vähän siltä että joka toinen kuukausi kierto olis eri pituinen. Jos lasken raskauteeni maaliskuussa edellisen kerran niin se oli se lyhyempi kierto ja nyt olis sinä tapsuksessa huonot mahollisuudt... Kamala ylianalysointia