Sunnuntai. Tänään on ollut varsin pitkä päivä. Ja en saanut viimekään yönä kunnon unia. Menin sänkyyn 00.20 koska en kerta kaikkiaan jaksanut pysyä hereillä. Ihmettelen tätä koska valvon yleensä viikonloppuisin 01-02 ilman ongelmia. Jouduin ottamaan rintsikat yöksi pois vaikka rinnat eivät olleet kovin arat vaan rintsikat vähän painoivat ja olo tuli tukalaksi niistä. Nukuin alku yön ja sitten alkoi taas pyöriminen ja seiskan jälkeen olin hereillä kunnes tyttö nousi ja itkeskeli kasin jälkeen.

Aamupalan jälkeen alkoi taas se turvotus ja närästys. Toinen kahvikuppi aamukävelyn jälkeen pahensi närästystä ja oloa. Ulkona oli taas kylmä joten palelin aamulla.

Kotona sitten alkoi pyykkääminen. Syötiin tortilloja ja siivoiltiin. Sitten makkariin yrittää päikkäreitä 13 jälkeen ja todettiin että ei se tyttö nuku ja ite en pysy hereillä mutta pakko nousta. Lähettiin käymään kaupassa ostamassa jäätelöä ja tämä kauppareissu kestikin sitten tunnin. Aurinko paistoi mutta palelin. Kotona välipalaa ja taas paha olo. Siis vatsa on turvonnut ja ärtynyt. Lisää pyykkäämistä ja ruoka. Sitten tyttö suihkuun ja iltapala ja joskus 20-21 sain vihdoin yöunille. Ainiin ja imuroin.

Nyt alko sitten rintoihin sattumaan. Olo on tukkoine ja liivit painaa ja väsyttää. En jaksa katspa telkkua ja nyt pitäisi valmistella huomiset työpaperit ja hipsiä nukkumaan. Tein tänään muuten kaksi ovistestiä. Ihmettelin aamun toisella pissalla tehtyä testiä johon tuli melkei plussa eli yhtä tumma kuin kp 14. Ehdin googletella ja innostua. Kunnes pari tuntia myöhemmin laimeemmasta pissasta tehty ovistesti oli taas aika haalea. Meinasin lähteä apteekkiin mutta maltoin mieleni. Teen varmaan huomenna taas ovistestejä vaikka niistä ei viisastu sitten yhtään. Olo on 50/50 raskautumisen suhteen. Mitkään hajut tai ruoka eivät ällötä.

Mä palelen aina ja mun rinnat kipeytyy ennen menkkoja ja nenä on usein tukossa. Kaikki mun oireet selittyy myös muilla syillä kuin raskaudella. Eiköhän ne sieltä ala. Ainoa asia mikä lohduttaa on se että aina voi kokeilla uusiksi. Löysin myös niitä esikoisen raskausajan kirjoituksia koneelta ja niissä oli aika lailla sama tilanne että jonkinlaisen plussan ovistestiin sain siis siinä kp 15 mutta kp 16 oli jo vaalea. Silloinkin kierrot oli 27 ja seuraava 30 eli saman tyyppisiä kuin nyt? Toinen lyhyempi ja toinen pidempi. Raskauduin tuolloin pidemmästä kierrosta ja nyt pelkään että tämä kierto oli lyhyemmästä päästä ja näin ollen kp 15 myöhäinen seksi illalla ja aamun kp16 ei ajotukseltaan osu oikeaan.